[av_one_third first] [av_gallery ids=’907,1002′ style=’big_thumb’ preview_size=’square’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’square’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’] [/av_one_third] [av_one_half] [av_productlist categories=’41’ columns=’1′ items=’9′ offset=’0′ sort=’0′ paginate=’yes’ link_behavior=’add_cart’ show_images=’yes’] [/av_one_half] [av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’] [av_one_full first] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Familie Zunga (Moeder & 2 kinderen)
Woonplaats: Mazengera, Chimwaye, Kumbweza

Moeder Zunga heeft HIV en is in een vergevorderd stadium van de ziekte. Ze is niet meer in staat om te werken. De moeder is geboren in een familie met 16 kinderen, 14 van hen overleden. Eén oom leeft nog, maar ze is het contact met hem verloren toen hij naar Lilongwe vertrok om werk te zoeken. Er is verder geen familie die haar kan helpen. Moeder zorgt in haar eentje voor haar twee dochters Happiness en Vanessa. Happiness is in 2009 HIV positief geboren, Vanessa is in 2012 HIV negatief geboren.

We hopen dat moeder nog zolang mogelijk bij haar kinderen kan zijn en wanneer dit niet meer zo is, zal de Afriana Foundation de kinderen opvangen. Zodat ook zij een eerlijke kans op een goede toekomst krijgen.

Moeder: Iness Zunga                     1973
Vader Zunga: gestorven aan HIV
Vader Banda: gestorven aan HIV

Kinderen:
Ziwone Banda                            1997        – werkt in Muzuzu als werkster (steunt familie niet)
Thomas Banda                          2000       – werkt in Lilongwe (steunt familie niet)
Happiness Banda                      2009
Vanessa Zunga                          2012

.
[/av_textblock] [/av_one_full]