Ik ben Nicole van Elteren. Ik ben geboren in 1986 en ben in Nederland opgegroeid. Ik heb een bachelor diploma in International Fashion Management en heb voor bijna 4 jaar voor een internationaal kledingmerk gewerkt als merchandise planner.  In 2012 ging ik naar Malawi om daar korte tijd ontwikkelingswerk te doen. Eenmaal terug thuis kon ik mijn draai niet vinden, ik bleef maar aan Malawi denken en besloot mijn baan op te zeggen en terug te gaan voor een jaar om te zien wat God met mij van plan was. Gods plannen bleken anders dan de plannen die ik had.

Momenteel woon ik al meer dan 10 jaar Malawi. Ik ben mijn eigen organisatie gestart en steun kwetsbare (wees)kinderen in en nabij Lilongwe. Het Afriana huis heeft plaats voor ongeveer 20 kinderen die in huis geplaatst worden door de Lilongwe district social welfare. Ik stuur een team van 14 lokale mensen aan die de zorg dragen voor de kinderen.

Ik heb zelf 3 Malawiaanse meisjes geadopteerd. Diana en Maria beide geboren in 2012 en Teleza geboren in 2019. Teleza is geboren met een ernstige hartafwijking waardoor we ook regelmatig in Nederland te vinden zijn.

 – Help a child, change a life  –