Verzenden

We streven ernaar bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Dat is in de meeste gevallen binnen twee dagen. Zodra uw pakket bij PostNL is ingeleverd ontvangt u per mail een bevestiging met track n trace code.

De verzendkosten binnen Nederland bedraagt € 7,54 voor de tipi’s. Voor België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 9,54 voor de tipi’s. Voor overige Europese landen bedragen de verzendkosten maximaal €24,95.

Retourneren

Indien een product niet aan uw wensen voldoet, kan het binnen 14 werkdagen geretourneerd worden:

* Indien u de gehele bestelling retourneert, ontvangt u het aankoopbedrag + de verzendkosten die er in rekening zijn gebracht, retour.

* Indien u slechts een deel van uw bestelling retourneert, ontvangt u het aankoopbedrag van deze goederen retour.

U ontvangt het geld op dezelfde rekening waarmee u ook betaald heeft. U wordt verzocht een briefje bij te sluiten met naam/bestelnummer. De kosten en het risico voor het retourneren zijn voor de klant.

Producten worden enkel volledig vergoed, indien het product in absolute nieuwstaat is en in de oorspronkelijke verpakking zit. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan een waardevermindering toegepast worden.

Omruilen

Omruilen kan binnen 14 dagen. Risico en kosten voor retourneren zijn voor de klant. Het nieuwe product wordt kosteloos opgestuurd.