Nkhoma Mountain

Afgelopen week hebben we Nkhoma Mountain beklommen. Katie, Tiwonge en Fenilli wonen als enkele jaren in Nkhoma maar hebben nog nooit Nkhoma mountain beklommen. Twee oppassen bleven bij mij thuis slapen om voor de kleintjes te zorgen en ik boekte een overnachting voor ons in de berghut. Vrijdagmiddag zijn we vertrokken en hebben we de berg tot de hut halverwege beklommen. De meiden stopte elke 5 minuten om van het prachtige uitzicht te genieten. ’s Avonds hebben we samen gekookt en wat kaartspelletjes gedaan.

De volgende ochtend vervolgde we onze tocht naar de top. Het uitzicht was ongeloofelijk en de meiden wilde niet meer weg. De kleinere meisjes hebben altijd een hoop aandacht nodig en het was fijn om wat tijd door te brengen met Katie en Tiwonge.

Katie is niet geslaagd voor haar toelatingstest voor de middelbare school. Ze heeft het er erg moeilijk mee gehad te accepteren dat ze terug moet naar de basisschool. Deze week hebben Katie en Tiwonge toelatingsgesprekken voor Ebenezer, een prive basisschool in Nkhoma. Bid alstublieft voor ze dat de toelatingsgesprekken goed zullen gaan zodat ze zullen worden toegelaten op Ebenezer.

 

Liefs,

Nicole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.