Een dagje zwembad

In Malawi is het zomer nu. De temperatuur gaat bijna elke dag boven de 30 graden. Gisteren besloot is daarom om de meisjes een dagje mee naar het zwembad in Lilongwe te nemen.

Maria en Diana hebben eerder gezwommen maar Fenili (oppas die bij mij woont) Tiwonge en Katie waren nog nooit naar het zwembad geweest. Ik vroeg Rachel, een vrijwilliger die voor PB+J werkt met ons mee te gaan en me te helpen de meisjes in de gaten te houden.

In het begin waren de oudere meiden wat verlegen aangezien ze het niet gewend waren zwemkleding te dragen. Maar na wat aanmoediging deden ze hun kleren uit en gingen ze het zwembad in. Ze hadden de tijd van hun leven! Ze hebben voor meer dan drie uur in het zwembad gespeeld.
Op de terugweg viel bijna iedereen in slaap. Het was een fantastische dag die ze zich altijd zullen blijven herinneren.

Dank u God, voor deze mogelijkheid!

Liefs,
Nicole

 

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.