We zijn gestart!

Na weken van hard werken hebben we op dinsdag 22 september de deur van onze winkel officieel geopend. Met een klein gezelschap bestaande uit bestuur, leden van ons nieuwe Comité van Aanbeveling en enkele mensen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het tot stand brengen van het contact tussen Zundert en het project van Nicole van Elteren in Malawi.

De winkel en het magazijn hebben een compleet andere inrichting gekregen en kunnen naar wij hopen gaan bijdragen aan het werkplezier in onze MalawiShop en ons beschermen tegen de gevaren van het coronavirus. Het magazijn krijgt nog een extra wand zodat het inleveren van de goederen gescheiden van het magazijn kan gaan plaats vinden. Goederen kunnen voortaan alleen nog via de garagedeur worden aangeboden en niet meer in de winkel.

We mogen trots zijn op het resultaat. Van de bezoekers hebben we veel positieve reacties mogen krijgen. 

De eerste week heeft een hele mooie opbrengst gekend.

Het spreekt vanzelf dat er hier en daar nog zaken zullen worden aangepast. We zitten nog steeds in de ontwikkelingsfase en dat zal in de komende tijd nog best wel wat leermomenten met zich meebrengen. En moeten we elkaar ook voor een gedeelte nog wat beter leren kennen en aan elkaar wennen. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat we over enkele maanden ook daarin weer een heel stuk verder zullen staan en dat we samen aan een mooie toekomst voor de MalawiShop kunnen bouwen.

De mensen van het milieustraatteam hebben al heel wat spullen afgevoerd om het overzicht in de ruimten aan te kunnen passen en verbeteren. Daardoor was het eigenlijk onmogelijk het systeem van het scheiden van de goederen voor de milieustraat vast te houden. Heel erg vervelend. Daarom zullen we er alles aan doen de laatste aanpassingen aan het magazijn zo spoedig gerealiseerd te krijgen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.