Het Coronavirus

Het moment van overname is misschien niet het meest gunstige. Het virus lijkt aan de tweede golf te zijn begonnen, dus kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn. Het is onze plicht om elkaar en onze winkelbezoekers zoveel mogelijk te beschermen.

Daarom hadden we al een aantal maatregelen ingevoerd, zoals maximaal 10 bezoekers, reinigen van de handen, reinigen van de mandjes en voldoende afstand houden. Omdat er toch steeds meer dreiging aan het ontstaan is hebben we besloten het maximum aantal bezoekers te beperken tot 6. En geadviseerd om onze winkelmedewerkers mondkapjes te laten dragen. En ook onze bezoekers zullen we moeten gaan vragen een mondkapje te dragen. In het magazijn draagt nog niet iedereen een mondkapje, maar het is aan te raden dat ook te gaan doen. We kunnen niet voorzichtig genoeg zijn. Daarmee kunnen we hopelijk voorkomen dat we de winkel moeten sluiten, al zal dat voor een deel ook afhangen van het overheidsbeleid. De keuze van een aantal vrijwilligers om tijdens de coronacrisis even niet actief mee te helpen in de winkel is heel begrijpelijk en verdient onze steun. Wij hopen dat iedereen weer snel kan deelnemen aan ons mooie werk in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.