Teleza

Het zijn spannende tijden voor Teleza, haar moeder en zusjes en natuurlijk de familie.

Teleza is vorige week in Leiden geopereerd. Daarbij heeft ze eerst een katheterisatie ondergaan en is een hartklep gerepareerd die telkens in de longslagader schoot. Daarna moet haar hart zich herstellen en krijgt op zodra ze voldoende is aangesterkt een vervolgoperatie voor het dichten van de gaten in haar hart. Spannend allemaal, maar de verwachtingen zijn hoopvol.

Van een aantal van onze vrijwilligers hoorden wij dat er mensen vragen stellen over de kosten van die operatie en wie de kosten zal gaan betalen.

Daarom is het nuttig daarover wat duidelijkheid te verschaffen. 

Voor de kosten van de zorg en de operaties van Teleza is een aparte crowdfundingsactie gestart. Daarnaast hebben enkele privépersonen en bedrijven zich garant gesteld voor de kosten. Deze kosten staan dus volledig los en komen niet ten laste van de Afriana Foundation.

De Afriana Foundation is de Stichting die het werk van Nicole in Malawi ondersteunt. Met het geld wat binnenkomt uit donaties, sponsoring en de acties draagt zij zorg voor voeding, opvang, medische zorg en onderwijs voor vele kinderen in haar opvangtehuis en in de regio. De opbrengst van onze MalawiShop gaat dus ook rechtstreeks naar de Afriana Foundation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.