Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Stichting Afriana Foundation, zonder dat het jou een cent extra kost!

De Afriana Foundation ondersteunen met je aankoop? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de pagina van SponsorKliks. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle vrienden en vrijwilligers dit zouden doen? Geef deze boodschap daarom door aan andere mensen die onze stichting een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Vele webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt dezelfde prijs voor je aankoop. Alleen in het laatste geval keert Bol.com maar o.a. ook CoolBlue, Thuisbezorgd.nl, Booking.com en vele anderen ons een commissie uit en profiteren de kinderen in Malawi hier direct van! En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je dus een product kopen via internet, ga dan voortaan eerst naar de website van de Afriana Foundation of die van onze MalawiShop en klik op de knop “SponsorKliks” onderaan de startpagina. Je komt direct op de site waarmee je de leverancier van jouw keuze kunt aanklikken. De rest gaat vanzelf.
Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, mag hierdoor GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Denk bij je volgende aankoop aan de Afriana Foundation en de MalawiShop.

Alvast hartelijk dank namens alle kinderen die we daarmee kunnen helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.